Adresa
Strada Mantuleasa, nr. 4, Sector 3, Bucuresti
Telefon
021 205 40 15
E-Mail
office@swatforce.ro

SWAT FORCE

Despre noi

Companie infiintata in 2010, SWAT FORCE aduce pe piata din Romania execelenta in ceea ce priveste serviciile de paza si protectie.

Beneficiind de un personal atent selectat si instruit, SWAT FORCE este un reper al calitatii, profesionalismului si rapiditatii.

Suntem mandri ca la 13 ani de la infiintare compania noastra este in continua dezvoltare, in prezent fiind activa in 37 de judete, in orasele: Pitesti, Craiova, Timisoara, Arad, Resita, Deva, Hunedoara, Petrosani, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj, Zalau, Sibiu, Targu Mures, Bistrita, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Focsani, Galati, Braila, Buzau, Ploiesti, Constanta, Brasov, Alexandria, Slatina, Oltenita, Calarasi, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Miercurea Ciuc, si avand peste 1.800 de angajati – profesionisti ai serviciilor de paza si protectie.
0

Angajati

0

Ani Experienta

0

Judete

De ce sa ne alegeti pe noi

Cu totii ne dorim sa traim si sa ne desfasuram activitatea intr-o societate in cadrul careia sa nu ducem grija securitatii. Tocmai de aceea, noi suntem alaturi de dumneavoastra prin servicii profesioniste, prin intermediul carora tot ceea ce inseamna siguranta afacerii dumneavoastra sau siguranta personala sunt lasate in grija noastra.

Cum va putem ajuta?

Prin gama de servicii oferita SWAT FORCE va garanteaza siguranta zi de zi! Pentru ca suntem pregatiti in fiecare clipa sa raspundem celor mai solicitante si diverse cerinte, suntem siguri ca vom derula o colaborare concretizata in succes!