sediul-SWATCompanie infiintata in 2010, SWAT FORCE INTERNATIONAL aduce pe piata din Romania execelenta in ceea ce priveste serviciile de paza si protectie.

Beneficiind de un personal atent selectat si instruit, SWAT FORCE INTERNATIONAL este un reper al calitatii, profesionalismului si rapiditatii.

Suntem mandri ca la 5 ani de la infiintare compania noastra este in continua dezvoltare, in prezent fiind activa in 37 de judete, in orasele: Pitesti, Craiova, Timisoara, Arad, Resita, Deva, Hunedoara, Petrosani, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj, Zalau, Sibiu, Targu Mures, Bistrita, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Focsani, Galati, Braila, Buzau, Ploiesti, Constanta, Brasov, Alexandria, Slatina, Oltenita, Calarasi, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Miercurea Ciuc, si avand peste 1.800 de angajati – profesionisti ai serviciilor de paza si protectie.

De ce SWAT

Cu totii ne dorim sa traim si sa ne desfasuram activitatea intr-o societate in cadrul careia sa nu ducem grija securitatii. Tocmai de aceea, noi suntem alaturi de dumneavoastra prin servicii profesioniste, prin intermediul carora tot ceea ce inseamna siguranta afacerii dumneavoastra sau siguranta personala sunt lasate in grija noastra.

Si nu veti fi dezamagiti!

Cum va putem ajuta?

Prin gama de servicii oferita SWAT FORCE INTERNATIONAL va garanteaza siguranta zi de zi! Pentru ca suntem pregatiti in fiecare clipa sa raspundem celor mai solicitante si diverse cerinte, suntem siguri ca vom derula o colaborare concretizata in succes!

Rapiditate si siguranta – doar cu noi veti fi in siguranta in cel mai scurt timp!